Το ανθρώπινο πρόσωπο του αθλητισμού


Συγκινητικό ΒΙΝΤΕΟ: Το ανθρώπινο πρόσωπο του αθλητισμού


Είναι ένα βίντεο που πρέπει να δείτε. Κάνει το γύρο του διαδικτύου και όσοι το βλέπουν δακρύζουν. Ο μικρός Τζακ Χόφμαν είναι 6 χρονών και έχει όγκο στον εγκέφαλο. Έχει περάσει χημειοθεραπείες, έχει χειρουργηθεί, παίρνει φάρμακα προκειμένου να καταπολεμήσει τον καρκίνο και δεν το βάζει κάτω. Συνεχίζει να παλεύει για τη ζωή του. Στον μικρό Τζακ αρέσει πολύ το αμερικάνικο ποδόσφαιρο. Είναι φανατικός οπαδός της ομάδας της πόλης του της Νεμπράσκα. Οι παίκτες της Νεμπράσκα αποφάσισαν να του χαρίσουν το σημαντικότερο δώρο της ζωής του. Το χαμόγελο...

Οι παίκτες της Νεμπράσκα σε συνεννόηση με τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας για το πρωτάθλημα του NFL, προσκάλεσαν τον 6χρονο Τζακ να κατέβει στο γήπεδο. Του έδωσαν πλήρη εξάρτηση και την φανέλα με το νούμερο 22. Ο Τζακ πήρε τη θέση του μέσα στο γήπεδο. Ένα μικρό ασθενικό κορμάκι που δεν ξεπερνάει το 1 μέτρο και 20 εκατοστά, ανάμεσα στους θηριώδεις παίκτες του αμερικάνικου ποδοσφαίρου όπου ο πιο κοντός είναι πάνω από 1.85.
Το παιχνίδι ξεκίνησε, η πρώτη πάσα πήγε στον Τζακ ο οποίος έκανε μια κούρσα που θα ζήλευαν και οι επαγγελματίες. Μια κούρσα 69 γυαρδών. Συμπαίκτες και αντίπαλοι του έκαναν χώρο και ο Τζακ έκανε “touch down”, σκόραρε δηλαδή στην αντίπαλη περιοχή.
Αμέσως ένα ολόκληρο γήπεδο τον αποθέωσε. Οι σκηνές είναι συγκινητικές.
Δείτε το βίντεο